Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.76 secunde)
BCR, BRD, ING, HVB Bank, UniCredit, Raiffeisen Bank si Citibank sunt cateva banci care detin in portofoliul lor servicii de Private-Banking.
Altfel spus, daca vor fi semnate doua cereri de aderare in zile diferite sau in aceeasi zi, acestea vor fi invalidate, urmand ca titularul cererii sa fie repartizat aleatoriu in functie de doua criterii, si anume varsta si gen", a declarat directorul general al ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu.
Cele mai mari amenzi au fost primite de ING Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, de 1,57 milioane de lei, Allianz Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private - 1,26 milioane de lei si de Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private - 474.333 de lei.
Compania a dat asigurari, potrivit agentiilor de presa, ca fabricile din Europa nu au nici un fel de probleme si nu vor face concedieri anul acesta.
Principalele meserii aferente locurilor de munca oferite pentru persoanele cu studii superioare sunt consilier financiar (103), consultant financiar (41), inspector de asigurare (32), agent de asigurari (11), consilier in economie generala (25), economist (13).
Aceasta este concluzia lui Razvan Pascu, un om cu experienta in turismul intern si international, consultant si blogger in acest domeniu. ... Daca a cazut un bolovan in fata autocarului, sa spunem, pentru ca exista si aceasta varianta, atunci firma de asigurari nu asigura acest lucru.
110 datornici si aproape 1 miliard de lei vechi de recuperat de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
"Am terminat anul trecut finante-asigurari la Facultatea de Stiinte Economice. Am dat o raita pe aici si am gasit posturi vacante de agent asigurari si inspector asigurari.
Simultan trebuie sa lucram si la un pachet de servicii medicale suplimentare pentru cetatenii asigurati in regim privat, asigurari care sa fie deductibile intr-o anumita limita.
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Deputatul PSD Adrian Nastase a dat asigurari ieri ca nu a discutat cu Miron Mitrea, dupa ce acesta a pierdut functia de secretar general, despre constituirea unei miscari care sa se distanteze de actuala conducere a partidului.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
Veniturile trebuie declarate si la CAS Daca o persoana are numai venituri din chirii, atunci ea trebuie sa mearga de bunavoie la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj si sa declare aceste venituri.
Creste insa nivelul contributiei pentru asigurarile sociale (pensii) de la 1 ianuarie 2011 de la 10,5 la 24,43%, cea de asigurari sociale de sanatate de la 5,5 la 8,35%, iar cea de asigurari pentru somaj, de la 0,5 la 0,78%.
"Toate aspectele privind vanzarea politelor de asigurari obligatorii ale locuintelor vor fi stabilite prin protocoalele incheiate de PAID cu autoritatile statului, care vor accepta sa sustina acest demers al carui unic scop este acela de crestere a gradului de cuprindere in asigurare, cu respectarea legislatiei in vigoare", a declarat, pentru HotNews.ro, Mirela Antohi, directorul general de comunicare al CSA.
Majoritatea contractelor sunt incheiate cuprimarii, case de asigurari de sanatate si cu firmedin domeniul energiei. ... Potrivitdeclaratiei de interese a acestuia, firma la care este actionar a avut in 2010 mai multecontracte de la casele judetene de asigurari, Casa de Asigurari a Apararii si aTransporturilor.
Danemarca sprijina Romania pentru aderarea la Schengen Premierul danez da asigurari Aflat in vizita oficiala la Copenhaga, premierul Victor Ponta a primit asigurari de la omologul sau danez, Helle Thorning-Schmidt, care i-a transmis ca Romania poate conta pe sustinerea Danemarcei in procesul de aderare la Schengen.
Potrivit dsale, categoria in care ar putea fi incadrata o societate de leasing este cea a agentilor de asigurari care insa nu are dreptul sa intermedieze decit pentru o singura societate de asigurari.
Noile firme autorizate sunt Ceccar - Romas, Omniasig - AGI, Omniasig - Asirag, Agras, BT Asigurari Transilvania si ABC Asigurari - Reasigurari, care se adauga listei autorizate anterior, care includea Asitrans, Omniasig, Asiban, Ardaf, Astra, Unita, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari, Interamerican, Carpatica si Asirom.
google-analytics.com